“Wintercompetitie” Het Veluws Hert

Na de Zomer Avond Competitie en de prachtige Lustrumweek wordt het weer tijd voor de wintercompetitie om het fel begeerde Het Veluws Hert. Wedstrijdvorm is Matchplay met handicapverrekening, waardoor iedereen gelijke kansen heeft.

Om tot de finale op 11 maart 2018 te komen, doorlopen de deelnemers (speeldata in onderling overleg ) een poulefase (4-5 deelnemers per poule) gedurende de periode 1 oktober – 31 december 2017. Na de poulefase wordt door hen die zich kwalificeren, verder gespeeld volgens een afvalsysteem met de finaledag als spectaculaire afsluiting.

. Er wordt er gespeeld in 3 categorieën:
➢ single dames
➢ single heren
➢ greensomes (één speler/speelster met een exact hcp van 0 t/m 19.0 en één speler/speelster met een exact hcp van 19.1 en hoger).
De Greensome combinaties hebben geen beperking ten aanzien van geslachtssamenstelling (m/m/, vr/vr of m/vr).

Familiecombinaties zijn met ingang van dit jaar toegestaan.

Deelname staat open voor leden en kennismakers met een maximale EGA Handicap van 54 volgens de regels van bijgaand wedstrijdreglement (2017-2018 Veluws Hert reglement). Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon per categorie. Inschrijving via de website is mogelijk vanaf 10/9.

Commissie Het Veluws Hert
Oda Bender