Competitieverloop dames 2 senioren

Donderdag 12 april speelden wij onze tweede wedstrijd. Ditmaal op de baan van Nijmegen. We speelden de prachtige Groesbeekse baan. Een aantal van ons heeft voorgespeeld en hebben goede tips gegeven over de baan. Dat is zeker van belang geweest.

We speelden dit keer in een andere samenstelling: Monique, Jeannette, Loulou, Marinet, Inejet en Annelies. We moesten tegen de Sallandse een ploeg met allemaal handicap rond de 18 en winnaar van hun wedstijd tegen Nijmegen vorige week. Maar wij hebben ons niet laten intimideren en zijn vol vertrouwen de wedstrijd ingegaan. We wonnen de greensomes met 5 punten en bij de singles wisten we ook nog 8 punten te verschalken. Dus wederom winst voor ons team. Volgende week tegen Nijmegen op Anderstein. Dat zal zeker een zware wedstrijd worden. We gaan het zien!!

Annelies Boersma