Open Dag 2016

Verslag Open Golf Dag 2016

Zon, sneeuw en veel gezellige gasten.

Vanaf 12 uur stonden onze vrijwilligers klaar om de eerste gasten bij binnenkomst op te vangen en de weg te wijzen naar het clubhuis waar de koffie klaar stond en waar de inschrijving plaatsvond.

Ruim 60 gasten trotseerden de korte sneeuwbuien en de lage temperatuur. Warm aangekleed kwamen onze gasten om mee te doen aan de golfactiviteiten. Putten, chippen en afslaan op hole 1, een clinic van 45 minuten van Arnoud op de driving range en een paar holes spelen samen met een van onze leden. Voor de jongste jeugd was er een clinic op hole 2 onder leiding van Ingrid en Tom van Balen.

Opvallend was dat de meerderheid van onze gasten jonger was dan 55 jaar. Een flink aantal gasten heeft aangegeven gebruik te gaan maken van de speciale lesaanbieding van Arnoud of heeft interesse getoond in het kennismakingslidmaatschap. Twee personen hebben zich direct al aangemeld als kennismaker. Al deze geïnteresseerden hopen we binnenkort in de baan en/of op de driving range te zien.

Ook vijf VGC-jeugdleden hebben Arnoud meegeholpen in de golfshop die buiten fraai was uitgestald met een mooi assortiment golfbenodigdheden.

De Open Golf dag 2016 is geslaagd dankzij de goede opkomst, het frisse en uiteindelijk overwegend zonnige weer en de vele vrijwilligers.

Onze gast Joost Ubbens heeft het juiste aantal golfballen in de grote vaas geraden: ‘59’ en kreeg daarvoor een voucher voor een gratis golfles bij onze pro Arnoud. De winnaars van de golf activiteiten krijgen persoonlijk bericht.

Namens de projectgroep Open Golf dag 2016
Birgit Brandsma, Yvonne Huisman, Paul Harmsen, Rolf Overes en Huub van Riggelen