Open Dag 2017

Open Golf Dag 24 april 2017: mooie dag met veel enthousiaste gasten

Vanaf 12 uur stonden de vele vrijwilligers van onze club weer klaar om de gasten van de Open Golf Dag bij binnenkomst op te vangen en de weg te wijzen naar de koffie die klaar stond in het clubhuis en waar de inschrijving plaatsvond.

Bijna 80 gasten mochten wij deze dag ontvangen waaronder veel golfers of aanstaande golfers. Zij deden enthousiast mee aan de golfactiviteiten: putten, chippen en afslaan op hole 1, een clinic van 45 minuten van Arnoud of van Ward Zieleman op de driving range en een paar holes spelen samen met een van onze leden. Voor de jeugd tussen 6 en 11 jaar was er een clinic op hole 2 onder leiding van Tom van Balen, maar ook een Sticky Suit. Deze activiteit werd begeleid door drie jeugdleden en was een groot succes voor onze jongere gasten.

De evaluatie van de intake formulieren leert dat de meerderheid van de gasten jonger was dan 55 jaar. Daarnaast heeft een flink aantal gasten interesse getoond in het kennismakingslidmaatschap of aangegeven gebruik te gaan maken van de speciale lesaanbieding van Arnoud. Op de dag zelf hebben twee gasten zich direct al aangemeld als nieuw lid en twee als kennismaker. Al deze golf- geïnteresseerden hopen we binnenkort in de baan en/of op de driving range te zien.

De Open Golf dag 2017 is geslaagd dankzij de goede opkomst, het redelijk goede weer en de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de gasten.

Prijswinnaars Open Golf dag 2017

Longest Drive

  • bij de dames: Anne Karin Steur met 136 mt. en
  • bij de heren:  PietHein van Saeftinghe met 208 mt.

Chippen (Neary)

  • bij de dames: Shirley Ham 3.30 mt. en
  • bij de heren: Peter Ham 0,71 mt.

Putten (strokes)

  • bij de dames: Annette van Buren 11 en
  • bij de heren:  Harold van Buren 10 en T. van Werven 10

Dit jaar had niemand het juiste antwoord van 55 geraden bij de prijsvraag over het aantal ballen in de bokaal. Het dichtstbij met 56 is geantwoord door Annette van Buren en de heer en mevrouw van den Bosch.

Onder de Member get Member gasten zijn Frank van Wettum en Hanno van der Mark uitgeloot. Alle genoemde gasten hebben een voucher ontvangen waarmee zij of een gratis les van 25 minuten bij Arnoud kunnen boeken of een gratis greenfee voor 9 holes kunnen ontvangen.

Namens de projectgroep Open Golf dag 2017

Huub van Riggelen.

 

 

 

Programma Open Golf Dag Zondag 23 April 2017

Op Zondag 23 april zet de VGC weer haar deuren open voor geïnteresseerde golfers.
Wij hopen op veel bezoekers, golfers en aankomende golfers, die wel eens willen weten wat golfen inhoudt. Daarnaast kan men tijdens de Open Golf Dag kennis maken met onze baan en ons clubhuis.

Het programma van de dag:

Vanaf 12:00 uur ontvangst bezoekers en inschrijving in het clubhuis voor golfactiviteiten:
➢ clinic op de driving range met onze golfpro Arnoud
➢ voor een golfer met GVB 3 holes (holes 3, 4 en 5) spelen samen met een lid van de club
➢ clinic op hole 2 voor jeugd van 6 tot 12 jaar.

Daarnaast kunnen alle bezoekers meedoen aan:
➢ longest drive met flighscope op hole 1
➢ chippen naar de vlag van hole 9
➢ putten op de oefengreen.
Voor de jeugdige gasten hebben we dit jaar naast de jeugdclinic een Fun For Kids spel.

Om 16:30 uur ronden we de dag in het clubhuis af met een prijsuitreiking voor de deelnemers aan de wedstrijden bij de longest drive, het chippen en het putten.

De baan is gedurende de Open Golf Dag activiteiten gesloten, maar natuurlijk zijn onze leden deze dag van harte welkom om te komen kijken.

De Projectgroep Open Golf Dag 2017 (vlnr) Yvonne Huisman, Paul Harmsen, Rolf Overes, Birgit Brandsma en Huub van Riggelen.

flyer 2017 compleet_resultaat“Member get member” actie voor de Open Golf Dag bij de Veluwse

Vorig jaar hebben we voor het eerst voor onze Open Golf Dag een nieuwe ledenwerfactie opgezet: de “member get member” actie. Dat leverde een flink aantal aanmeldingen op. Vandaar dat we deze actie dit jaar voor onze Open Golf Dag op zondag 23 april as. gaan herhalen. Inschrijven tot 15 april 2017.

Wat houdt deze actie in?

Om nog meer golfers naar onze Open Golf Dag te krijgen vragen wij onze leden om ons de naam en mailadres van een of meer personen door te geven, die mogelijk geïnteresseerd zijn in een (kennismakers-) lidmaatschap van onze club.
Wij gaan deze personen dan uitnodigen voor onze Open Golf Dag. Daarbij bieden wij hen de mogelijkheid aan, om zich voor de Open Golf Dag exclusief met voorrang in te schrijven voor een clinic bij Arnoud en / of een rondje golf van 3 holes met een van onze leden/vrijwilligers.
Op de dag zelf verloten wij onder deze inschrijvers drie vouchers met een keuze uit een golfles van Arnoud of een greenfee voor 9 holes.

Deze actie start nu: u kunt (tot 15 april) de naam en het mailadres van geïnteresseerde golfers of aspirant golfers naar de Open Golf Dag projectgroep mailen bmbrandsma@gmail.com.

Namens de projectgroep,

Huub van Riggelen