Regelvraag week 39

ngf_regels_2016_omslag_voor_90_125U dropt een bal volgens de regels en de bal raakt uw handschoen waarmee u de vindplaats van uw bal had gemarkeerd.
Wat moet u doen?

Klik hier voor deGolfregels2016
Klik hier vooruitgebreide uitleg van alle golfregels inclusief de
decisions
.
Op- en aanmerkingen zien we graag tegemoet via whc@veluwsegolfclub.nl


Overwinter met Golf

Mis gedurende komende winter niet de mogelijkheid te spelen om het Veluws Hert ! De Dames Singles zijn nog wat mager ingeschreven en bij de Heren Singles missen we nog traditionele Veluws Hert deelnemers. Na 1 oktober laait de strijd op – inschrijving uiterlijk tot 29/9.

Commissie Veluws Hert.


“Wintercompetitie” Het Veluws Hert

Na de Zomer Avond Competitie en de prachtige Lustrumweek wordt het weer tijd voor de wintercompetitie om het fel begeerde Het Veluws Hert. Wedstrijdvorm is Matchplay met handicapverrekening, waardoor iedereen gelijke kansen heeft. Lees meer ›


Overlijdensbericht

In het besloten deel van de site is onder ‘Bestuur/Overlijdensberichten’ een nieuw bericht geplaatst.


Kennismakers

In het besloten deel van de site zijn onder ‘Bestuur/Kennismakers’ nieuwe personen vermeld.


Lustrum Gala Foto’s

In het besloten deel van de site staan onder de Blauwe knop “Lustrum 2017″ de ‘Lustrum Gala Foto’s’ gepubliceerd, zoals deze door Peter Essink bij de ingang van de feestzaal zijn gemaakt.


Indian Summer 16-09-2017

“INDIEN SUMMER paraplu thuislaten” .
39 deelnemers trotseerden een middagje miezerige regen afgewisseld met een waterig zonnetje. Sportief dus en zeker gezellig. De 13 flights gingen met shotgun onderweg in de, ook met dit weer, prachtige baan. Lees meer ›


Regelvraag week 38

ngf_regels_2016_omslag_voor_90_125Mag u “ beluchtingsgaten” die ontstaan zijn nadat de baan geprikt is zonder straf ontwijken omdat het een “ door baanpersoneel gemaakt gat is” zoals in de definitie van GUR staat?

Antwoord: Lees meer ›


Informatieavond 12 oktober

Vandaag is er een uitnodiging naar alle leden verstuurd voor een informatieavond op 12 oktober a.s. over de concept verbouwingsplannen van het clubhuis en de stokkenloods. Deze uitnodiging kunt u ook lezen onder het kopje ‘Bestuur/Statuten en andere stukken’ in het besloten deel. Tevens treft u daar een programma van eisen aan.


Regelvraag week 37

ngf_regels_2016_omslag_voor_90_125Uw bal raakt per ongeluk uw tegenstander die Out of Bounds staat en de bal valt Out of Bounds. Wat zeggen de regels?

Antwoord: Lees meer ›