Open Dag 2018

5e Open Golf Dag op de Veluwse Golf Club zondag 8 april 2018

De “Open Golf Dag” bij golfverenigingen is een initiatief van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) om potentiele golfers in contact te brengen met golfverenigingen. In de landelijke media worden de Open Golf Dagen dan ook uitgebreid door de NGF gepromoot.
Het programma van de Open Golf Dag bracht vorig jaar zo’n 80 bezoekers naar onze golfbaan.

Bij de VGC hebben we gekozen voor zondag 8 april om onze Open Golf Dag te organiseren. Het programma kent als vanouds verschillende golfactiviteiten, geschikt voor jong en oud en voor iedereen die wel eens wil proberen een golfbal te slaan. Men kan deze dag oefenen met putten, chippen en een ‘longest drive’ slaan. Maar ook kan men een golfclinic bij Arnoud volgen. De meer geoefende golfers kunnen samen met een vrijwilliger zelfs een paar holes spelen. Voor jongeren vanaf 8 jaar is er een jeugdclinic, maar ook een Fun Park.

Voor onze club is de Open Golf Dag een uitgelezen manier om nieuwe kennismakers / leden te werven. Door de Commissie Open Golf Dag worden daartoe net als voorgaande jaren verschillende promotie-acties uitgezet, waaronder de billboards langs de ring van Apeldoorn.
Voor de eigen VGC-leden gaan we dit jaar ook weer de “Member get Member” actie inzetten. Deze actie houdt in dat eigen leden een ‘gast’ voor de Open Golf Dag kunnen aanmelden die vervolgens met voorrang geplaatst wordt bij een van de clinics van Arnoud. Ook verloten we een aantal greenfee /golfles kaarten onder deze bijzondere ‘gasten’.

Begin februari zullen wij, vanuit de Commissie Open Golf Dag, starten met de werving van vrijwilligers binnen de Veluwse Golf Club.

De Commissie Open Golf Dag 2018 ziet er als volgt uit (vlnr):
Huub van Riggelen (voorzitter), Jan Helmenbach, Annette Lameris, Rolf Overes en Caroline van Tongeren.

OGD site_resultaat