Open Dag

Cie OGD 2017_resultaatDoel van de dag is om de buitenwereld te laten zien dat de VGC een open club is met een mooie 9 holes baan, die plaats heeft voor nieuwe leden van alle leeftijden (van jeugd tot ouderen) en een aantrekkelijk kennismakingslidmaatschap aanbiedt.

Programma OGD 2017

 

“Member-get-member”-actie

Vorig jaar hebben we voor het eerst voor onze Open Golf Dag een nieuwe ledenwerfactie opgezet: de “member get member” actie. Dat leverde een flink aantal aanmeldingen op. Vandaar dat we deze actie dit jaar gaan herhalen op zondag 23 april as.

Wat houdt deze actie in?
Om nog meer golfers naar onze Open Golf Dag te krijgen vragen wij onze leden om ons de naam en het mailadres van één of meer personen door te geven, die mogelijk geïnteresseerd zijn in een (kennismakers-)lidmaatschap van onze club.
Wij gaan deze personen dan uitnodigen voor onze Open Golf Dag. Daarbij bieden wij hen de mogelijkheid aan, om zich voor de Open Golf Dag exclusief met voorrang in te schrijven voor een clinic bij Arnoud en / of een rondje golf van 3 holes met één van onze leden/vrijwilligers.
Op de dag zelf verloten wij onder deze inschrijvers drie vouchers met een keuze uit een golfles van Arnoud of een greenfee voor 9 holes.

Deze actie start nu: u kunt (tot 15 april) de naam en het mailadres van geïnteresseerde golfers of aspirant golfers naar de Open Golf Dag projectgroep mailen: bmbrandsma@gmail.com.

Namens de projectgroep, Huub van Riggelen

FullSizeRenderFullSizeRender