Gasten

Welkom op de Veluwse Golf Club

De Veluwse Golf Club wordt omgeven door de prachtige bossen van Kroondomein het Loo.
De baan is aangelegd in 1957 en is in alle jaargetijden en voor iedere handicap steeds weer een uitdaging. Vóór of na uw ronde is ook ons veel geroemde restaurant de Witte Juffer bijzonder aan te bevelen.
Ik weet zeker, dat u als onze gast, een onvergetelijke dag op de Veluwse Golf Club zult beleven.

Berry Grotens, voorzitter

Privacy Verklaring

De Veluwse Golf Club, (hierna VGC) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy Verklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
Om uw privacy te waarborgen gaan wij zorgvuldig om met persoonsgegevens. De VGC streeft ernaar om zich in alle gevallen te houden aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier: Privacy Verklaring VGC openbare versie 25-10-2018 voor onze volledige Privacy Verklaring.

Vragen?

Als u naar aanleiding van onze Privacy Verklaring nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

Contactgegevens:
Secretariaat Veluwse Golf Club