Nieuwsbericht
Geplaatst op 27 april 2018

Dames 1 senioren gelijk

Spannend was het op de Leeuwenbergh tegen het team van Zeegersloot gisteren – 26 april – zeker. Na de greensomes stond het 4 – 2 voor ons. Op zich al een prestatie van formaat, in deze alleszins heftige Hoofdklasse. Een goed uitgangspunt voor de singles in deze belangrijke wedstrijd, die we moesten winnen om zeker te zijn van handhaving in de Hoofdklasse.

Vol goede  moed zijn we aan die singles begonnen. Ellen won met overmacht: 6 up 5 te gaan. Mooi Ellen! Jacqueline, Tjaan en Marijke wisten er een ‘all square’ uit te slepen. Uiteindelijk wonnen de tegenstandsters uit Alphen aan de Rijn nog twee partijen. Eindresultaat: 9 – 9.

Conclusie: eigenlijk best knap in deze zware Hoofdklasse: gelijkspelen. Maar…. het was zo dicht bij een overwinning en dat gevoel van ‘er net naast zitten’  blijft toch een beetje hangen. Ons nu nog handhaven wordt wel heel moeilijk.

Echter! Het zou ons team niet zijn als we volgende week op de Haagse, de dames van de Noordwijkse met hun single handicaps niet eens een heel verrassende, maar bovenal zeer zware dag gaan bezorgen. De strijd is pas gestreden na de laatste bal.