Geplaatst op 12 september 2018

Dames uitwisseling met de Twentsche Golfclub

Sinds 2001 is er een jaarlijkse uitwisseling tussen de dames van de Twentsche Golfclub en onze dames. Het ene jaar bij hun en het jaar daarop bij ons. We strijden om de jadeputter. Degene met de meest behaalde  punten  mag de putter trots een jaar in zijn clubhuis hangen.

Misschien is het u niet opgevallen, maar bij ons hangt (hing) de putter rechts van de T.V. aan de muur. Dit jaar waren we te gast op de Twentsche. Een Twents welkom met een prachtige tafel met allerlei lekkers bij de koffie gaf je het gevoel dat de dag niet meer stuk kon.

Met de spelvorm 4 ball/better ball gingen we de baan in. Ook daar had de hete zomer zijn sporen achtergelaten in de baan met groene fairways verdeeld over de kale bruine plekken. Met de local rule van “plaatsen” was het geen probleem om mooie slagen te maken! Met een heerlijk zonnetje en windkracht 6/7 een ware uitdaging!

Na een heerlijke pastamaaltijd kwam de prijsuitreiking. Met enkele punten verschil won de Twentsche en moesten we de putter daar achterlaten. Voor het beste resultaat per clubkoppel was er een prachtig boeket. Marijke G. en ik mochten dat blij in ontvangst nemen. Met hartelijke dankwoorden over en weer reden we weer veilig naar huis. We gaan binnenkort weer volop in training om de putter volgend jaar weer in ons clubhuis te halen. Zo’n kale plek aan de muur is zo saai…..

Marijke G. en Tjaan B.