Geplaatst op 7 augustus 2018

Love is in the air!

Afgelopen zondag werden wij ingewijd in de wereld van de wittebroodsbeker. Een hartelijk ontvangst door Jacqueline en Huub van Riggelen, het winnende paar van vorig jaar, een prachtige prijzentafel van de hand van Corine en Natasja.

Jacqueline en Huub hadden erg hun best gedaan op de flight indeling en dat was goed gelukt. We kregen originele extra opdrachten in de baan: ijsje eten (heerlijk, Natasja!), een sneary op hole 8 en een second longest op hole 4. Deze laatste opdracht leverde nog een interessante discussie op: gaat het er om wie het verst ligt na 2 slagen of wie het dichtst bij de hole ligt. Maar Huub zou Huub niet zijn als hij dat niet elegant oploste: zowel Betty en Ronald Wijma als ondergetekenden kregen de prijs! De sneary was welverdiend voor Frouke en Karel Zieleman, die minder dan een meter van de pin van hole 8 lagen.

Na een leuke middag in de baan, waarbij we onze bewondering uitspraken voor de greenkeepers die de greens en teeboxen in goede staat houden ondanks de droogte, was het heerlijk vertoeven op het terras.

Gelukkig hadden Jacqueline en Huub assistentie geregeld voor het rekenwerk: Marijke en vooral Kees van Zuijlen hebben alle kaarten gecontroleerd en dat was ook nodig, want de nummers 1 en 2 hadden en verschil van 0,3936 slagen.

Trotse winnaars: onze flightgenoten, het echtpaar Tineke en Willem van der Deijl met 40 slagen bruto en 31,0090 slagen netto. Zij mogen de wedstrijd volgend jaar organiseren en volgens Tineke is dat geen probleem, want zij heeft deze wedstrijd jaren achtereen georganiseerd.
Runner up: Suzanne en Frank van der Raaij, met 34 slagen bruto en 31,4026 netto en wij als blij verraste nummer 3 met 32,5398 netto slagen.
Marinet en Ed, dit keer niet in de prijzen, maar jullie hebben Tineke, Willem en ons tot grote hoogten gedreven!

Annette en Marc van Walt Meijer