Geplaatst op 9 oktober 2018

Sietze Veen weer hole in one

Vandaag – 9 oktober – kwam Sietze Veen zich opgewekt melden voor de laatste qualifying wedstrijd van de Herendag dit jaar. En wel met de mededeling aan de Commissie dat het bijna een jaar geleden was (24 oktober 2017) dat hij op de Herendag een hole in one heeft geslagen en dat het tijd werd het vandaag weer te doen. Op zich geen schokkende aankondiging na een jaar vol birdies en eagles voor hem, alhoewel: een hole in one blijft natuurlijk een unicum.

En ja hoor wie schetst onze verbazing? Die dekselse Sietze komt met een grote glimlach het veld uit met een hole in one op hole 5. Volgens zijn flight-genoten een iets minder briljante bal die langs de bunker de green op rolt pardoes de hole in. Het is hem zeer gegund en een dikke felicitatie waard. Bravo Sietze!

De Herendag Commissie.