Geplaatst op 8 november 2018

Twee-generaties-golfwedstrijd

De jeugdcommissie organiseert ieder jaar een ouder-kind wedstrijd als afsluiting van het golfseizoen voor de jeugd. Maar dit jaar gaan we het op zondag 25 november groter aanpakken. Alle jeugdleden mogen een (groot)ouder uitnodigen om samen mee te doen met een 9-holes hoeksome-wedstrijd.

We nodigen alle leden van de Veluwse uit om een team te vormen met iemand van een andere generatie (vader, moeder, opa, oma, kind, kleinkind, neefje, nichtje). Twee generaties in een team en 2 teams per flight dus. Voorwaarden voor deelname zijn dat 1 teamgenoot lid van de Veluwse is en dat de familie introducé een golf(st)er is met GVB of een minimaal handicap van 54 heeft.

Deze afsluitende wedstrijd wordt gehouden op zondag 25 november en start om 14.00 uur (shotgun) met aansluitend borrel en mogelijkheid van diner.

We hebben nog een knaller van een verrassing tijdens de wedstrijd…..waarin onze pro Arnoud de hoofdrol speelt…..

Na de wedstrijd en prijsuitreiking hebben Laurence en Natasja weer iets lekkers voor iedereen bedacht:

Biefstuk met kalfsjus, groentengarnituur, salade en frietjes € 17,50 of

Doradefilet op de huid gebakken met beurre blanc saus of
groentengarnituur, salade en frietjes € 17,50

Kipsaté met satésaus, salade, kroepoek en frietjes € 12,50.

Crème brulee met vanilleijs € 6,50

Heb je zin om mee te doen, geef je dan op via de site in het besloten deel bij Wedstrijden en mocht dat op een of andere manier niet lukken, geef het dan aan de jeugdcommissie door. Inschrijfkosten voor deze wedstrijd: € 2,50 p/p.

Wil jullie blijven eten, laat het even weten voor welk hoofdgerecht en wel of geen dessert jullie kiezen. Mailadres van de jeugdcommissie is jeugdvgc@hotmail.com

Tot zondag 25 november! SHOTGUN START 14.00 UUR. Aansluitend borrel, aan tafel om ca. 17.30 uur.

Hartelijke groeten,

Ingrid van Balen, namens de Jeugdcommissie