Open Golf Dag 2018

Open Golf Dag 2018 wederom een groot succes

Onze 5Open Golf Dag op zondag 8 april was uitermate succesvol. Mede dankzij het fantastische weer konden we net als vorig jaar zo’n zeventig gasten verwelkomen.Ook dit jaar kwamen vele gasten met een duidelijke interesse in een clinic bij Arnoud of een rondje golf met een van onze vrijwilligers. Met de clinic op de Driving Range werd Arnoud geassisteerd door René Wever. Met hen beiden kon er een verdeling worden aangebracht tussen beginners en ervaren golfers. Aan de vier clinics hebben totaal zo’n 35 gasten deelgenomen. De 8 vrijwilligers die we hadden klaar staan voor een rondje golf hebben allen een keer meerdere gasten mee kunnen nemen over de holes 3, 4 en 5. Daarnaast konden onze gasten meedoen aan verschillende golfactiviteiten zoals putten, chippen en een echte longest drive.

Voor de jongste jeugd was onder leiding van Ingrid van Balen een parcours uitgezet met o.a. Sticky Suit en golf-dart.

De zeer geslaagde dag werd op het terras afgerond met een prijsuitreiking voor de winnaars van de verschillende activiteiten. Het doel van deze Open Golf Dag is met name golfers warm te maken voor ons kennismakerslidmaatschap. Met als goed nieuws dat de eerste drie kennismakers zich reeds begin deze week hebben gemeld.

Door Peter Essink zijn wederom pakkende foto’s geschoten die al op de site te bewonderen zijn.
Tot slot was het prachtig om te zien met welk een enthousiasme onze eigen leden mee hebben geholpen om van deze dag een succes te maken.

De Open Golf Dag Commissie,
Annette Lameris,
Caroline van Tongeren,
Jan Helmendach,