Sponsoren

Sponsorcommissie Veluwse Golf Club

De Sponsorcommissie van de Veluwse Golf Club heeft tot doel om de op de golfclub aanwezige sponsormogelijkheden te benutten en de sponsoren een aantrekkelijke invulling van het sponsorschap te bieden.

De verschillende mogelijkheden van sponsoring zijn de holes, de driving range ballen, de oefengreen, de next tee-bordjes, de score kaarten, de maandbekerwedstrijden en de Business Competitie. Voor alle sponsorinvullingen geldt een contractuele duur van drie jaar.

De Sponsorcommissie bestaat uit de volgende VGC leden: Karel Zieleman (vz), Anke Helmendach, Huub van Riggelen, Jacob Stadig en CeesJan Vloon.

Aan de verschillende sponsorvormen is door de Veluwse Golf Club als tegenprestatie een gedifferentieerde invulling gekoppeld in prijs en aantal greenfee-kaarten. Bovendien geldt voor alle sponsoren een standaard pakket bestaande uit vermelding op het sponsorbord in de hal van het clubhuis en plaatsing van het bedrijfslogo op de website van de Veluwse Golf Club.
Alle sponsoren worden uitgenodigd voor de jaarlijkse sponsordagen en de business competitie.

Heeft u interesse? Dan kunt u verdere informatie opvragen en contact opnemen met onderstaande leden van de Sponsorcommissie Veluwse Golf Club.
Karel Zieleman (vz) 06-43238414 info@meesterzet.nl
Anke Helmendach   06-21801783 anke.helmendach@gmail.com
Jacob Stadig              06-53193506 jacob.stadig@autohaas.nl
CeesJan Vloon          06-30371185 cj.vloon@testjegezondheid.nl
Huub van Riggelen  06-19179162 h.vriggelen@gmail.com

Foto gallery 2017