Kennismaker worden

Kennismaken met de VGC

Altijd al kennis willen maken met de golfsport, maar u twijfelt (nog) over een lidmaatschap?
De Veluwse Golf Club kent de mogelijkheid om gedurende 6 maanden kennis te maken met haar golfvereniging.

In de bossen van de Kroondomeinen, op de mooiste 9 holes golfbaan en bij de gezelligste golfvereniging van de Veluwe, bieden wij u het volgende aan:

• U bepaalt zelf wanneer de 6 maanden van het kennismakerschap ingaan
  • Onbeperkt golfen op onze baan (met GVB of een EGA Hcp); zonder starttijden reservering vooraf
  • Vrij gebruik van de driving range (oefenbaan)
  • Deelname aan wedstrijden van de Veluwse Golf Club
  • 2 gratis golflessen van 30 minuten bij onze golfpro Arnoud van Opijnen (1 privéles en 1 groepsles)
  • Mogelijkheid om drie keer een golfer te introduceren tegen een speciaal tarief (€ 30,-)
  • Gebruik van ons restaurant De Witte Juffer (het beste golfclub restaurant volgens de NGF enquête).

De prijs van dit aantrekkelijke kennismakingsaanbod is slechts € 395,-

Indien u gebruik wilt maken van bovenstaand aanbod of aanvullende informatie nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met Betsie Woudt. Zij staat u graag te woord van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Mevrouw Betsie Woudt – Bredeweg

secretariaat@veluwsegolfclub.nl

Telefoon 055-5191275

Graag heten wij u van harte welkom op de Veluwse Golf Club !

(Een kennismakerschap is eenmalig en kan niet worden opgezegd.)