Clubrestaurant

*Oosterse pompoensoep per liter €7,50 per liter
*Knolselderijsoep met truffel €7,50 per liter

Hoofdgerechten:

*Hertenstoof €15,50, 500 gram (2 personen)
*Hazenpeper €18,50, 500 gram (2 personen)
*Gekonfijte eendenbout€14,50
*Zuurkoolstamppotje (met ganzenvet gegaard) €4,50 per 400 gram

Nagerechten:

* Tiramisu €3,50 per stuk
*Appelrondje (klein appeltaartje)met kaneelroom €1,50 p.p

*Dressing€10, – (incl. flesje)

*Huisgetrokken kalfsjus (per liter)€10, –

*Stoofpeertjes €0,70 per stuk

Uw bestellingen kunnen maandag 24 December van 11.00 tot 15.00 worden opgehaald!

Eten en drinken is weliswaar iets van alledag, maar het team van De Witte Juffer is er veel aan gelegen daar iets bijzonders van te maken. In een ontspannen sfeer worden leden en gasten van de Veluwse Golf Club gastvrij onthaald aan de bar, in het gezellige restaurant of op het schitterende terras. De gasten weten zich verzekerd van een eerlijke keuken waarin wordt gewerkt met verse producten, die de zintuigen prikkelen. De keuken draait mee met de seizoenen, van asperges tot mosselen, van wild tot heerlijke zomerse salades. Er wordt gewerkt met bezieling en plezier en dat proeft u in alles terug.

In het kader van de AGV-wet heeft De Witte Juffer heeft op haar site het nieuwe Privacy Statement gepubliceerd.

U kunt inschrijven aan de bar of via www.dewittejuffer.nl bij inschrijven diner/actuele menu’s.