Golfshop&Pro

Met Arnoud van Opijnen hebben we niet alleen een zeer plezierige, maar bovenal een bijzonder goede pro in huis, een “PGA AAA professional” en een “PGA erkende Golfschool”. In zijn golfshop vindt u de meest essentiële golfattributen. Bovendien is hij een ervaren en in de wijde omtrek gewaardeerde clubfitter. Tijdens zijn lessen maakt hij gebruik van FlightScope 3D Doppler, SwingGuru 3d video analyse, BodiTrak en FocusBand. Want alleen het beste resultaat telt.

Vanaf februari 2019 is de enthousiaste en ervaren Andrew Hastie aangetreden als assistent pro. Hij geeft les op zondagen en jeugdlessen, en ook op de donderdagmiddag en -avond. (Intro Andrew Hastie). Meer over de lessen van Andrew Hastie treft u hier aan: https://www.veluwsegolfclub.nl/nieuws/nieuws-van-pro-andrew-hastie/

Voor inschrijving lessen en meer informatie:
Arnoud van Opijnen: https://www.arnoudvanopijnen.nl
Andrew Hastie: http://AndrewHastie.proagenda.com

Uit het Jubileumboek 2017: Is de beleving van en het plezier in het lesgeven als Pro door de jaren heen anders geworden? Zo ja, waarin?
“Plezier in ieder geval niet. Ik heb enorm veel plezier in het lesgeven. Ongeacht het niveau van de speler of speelster. Waar ik enorm veel voldoening uit haal is als spelers echt open staan voor veranderingen en dat er na de ‘zure appel’ mooie stappen voorwaarts gemaakt worden. Vaak 1 stap terug, maar uiteindelijk 2 vooruit.”