Handicap registratie

Handicapregistratie bij de VGC

De VGC biedt aan niet-leden handicapregistratie aan. Voorwaarde is dat u een EGAhandicap, dan wel handicap 54/GVB of baanpermissie van onze golfpro hebt. Beschikt u over geen van deze drie dan adviseren wij u eerst golflessen bij onze golfpro te nemen om baanpermissie te krijgen. Als u uw handicap bij de VGC registreert, krijgt u daarvoor een NGF kaartje, 2x per jaar GOLF.nl magazine en een Golf WA verzekering met werelddekking. Tevens heeft u toegang tot www.degolfacademie.nl. Daarnaast heeft u toegang tot E-Golf4Usysteem van de VGC waarin u uw qualifying kaarten gelopen op een baan in Nederland invoert. U dient deze kaarten zelf te bewaren.

U kunt handicapregistratie combineren met een jaarkaart voor de driving range van de VGC. U kunt dan dagelijks gebruik maken van deze oefenfaciliteit.

HCP registratie HCP reg. + Jaarkaart DR
Jaartarief inclusief NGF contributie € 50
HCP registratie + Jaarkaart driving range € 110
Beide bedragen per kalenderjaar

Als u interesse hebt in een van deze mogelijkheden dan kunt u het digitale aanvraagformulierop de site invullen. U ontvangt dan binnen enkele dagen van ons secretariaat het benodigde formulier. Wij zien uw formulier graag tegemoet.

Wilt u zich aanmelden, vul dan het aanvraagformulier in.