Geplaatst op 8 april 2019

9-Holes Aspergewedstrijd

Met 15 flights was de aspergewedstrijd goed bezet. Op een geweldig mooie baan liep alles zeer gesmeerd en in gemiddeld 2,5 uur was iedereen binnen. Gaan de nieuwe regels werken?

De prijzen: Asperges van de Braamhof, aspergesoep van Laurence en een lekker drankje ook al van asperges gemaakt. De winnaars in categorie 1 waren: Enno Brands 20 punten, Janske Roos 20 punten, Henny Grootkerk 18 punten, Marko Roerdink 17 punten en Maria Moerenhout 17 punten.

In categorie 2 was Elaine de Boer de beste met 22 punten, Chris Dijkens met 18 punten en Marian de Bruijn 15 punten.

Elaine de Boer is pas lid geworden als kennismaker en het is dan ook extra leuk om meteen als eerste in de wedstrijd binnen te komen. Elaine ga zo door en we hopen dat je het naar je zin hebt bij de Veluwse.

Tot slot genoten we met een groot aantal deelnemers van de heerlijke aspergemaaltijd. Wedstrijdleiding Cees Jan en Marko en de prijzencommissie hartelijk dank en natuurlijk Natasja, Vivian, Amber en Laurence dank voor de goede zorgen.

Henny