Geplaatst op 21 juli 2018

Dames/Herendag donderdag 19 juli

De dames/herendag wedstrijd wordt gespeeld om de Hans Prins Beker.
De organisatie was dit jaar in handen van de Damescommissie.
Wij werden ontvangen met koffie en een lekker appeltaartje. In een welkomstwoord door de voorzitter van de commissie, Sonja vd Rhoer, werd speciaal Mieke Prins als oudste deelnemer en weduwe van de naamgever van de beker genoemd. Na een uitleg over de spelvorm, “greensome”, gingen wij om 12.00 uur de baan in.
De ballen bleven maar rollen in een droge en gele, Afrikaans aandoende omgeving. Voor ons, Magda Wentink en Hedi Posthuma, was dat wel gunstig. Wij eindigden op de veel begeerde derde plek; 2 prijzen waaronder het schrijven van het wedstrijd verslag werden ons deel.
Wij speelden in een damesflight met Oda Bender en Therese Rausch, ontspannen en stimulerend. Een verklaring voor ons goede resultaat.
Tijdens de wedstrijd kwam de ijsboer met bel, Natascha, rond. Een prima verfrissing in het warme weer.
Na de wedstrijd kregen wij heerlijke hapjes en volgde de prijsuitreiking door Sonja die dat duidelijk en met humor deed. Mieke Prins kreeg het woord die iets vertelde over het ontstaan van de “Hans Prins Beker”.
De uitslag:
Eerste prijs en winnaars van de wisselbeker: Marina van der Lee en Bert van Dam
Tweede prijs: Clara ten Veen en Stan Bosschart
Derde prijs: Magda Wentink en Hedi Posthuma
Second Longest: Mirjam Munsterman en Boudewijn vd RhoerSneary: Jacqueline Hardenbol en Bart Schudel.

Na de prijsuitreiking volgde een heerlijke barbecue, al met al een superdag.
Magda en Hedi