Nieuwsbericht
Geplaatst op 5 oktober 2018

Damesdag naar Bleijenbeek

Ons uitje naar Bleijenbeek was oorspronkelijk gepland op 26 juli, maar de damescommissie besloot toen wijselijk om de dames niet bloot te stellen aan tropische temperaturen. Het werd de 4e oktober, een dag met een gouden randje.

Een heerlijk zonnetje begeleidde ons over het prachtige landgoed Bleijenbeek met bomen rondom, die al in herfsttinten beginnen te kleuren. Hoewel de waterpartijen het landgoed een lieflijke sfeer geven, bleken de holes die er omheen liggen voor menigeen een flinke uitdaging. Op sommige holes zijn er zoveel bunkers dat een bezoek aan tenminste één ervan bijna niet te vermijden was. Dat Bleijenbeek verder ook een aantal geniepige hindernissen heeft, ondervond Ria in onze flight. Zij ontmoette onderweg de diepe bomkrater op hole 10. Dat mocht allemaal de pret niet drukken.

De verzorging in het clubrestaurant was uitstekend. We kregen een heerlijk drie-gangen diner voorgeschoteld. Dat een enkele speelster totaal geen last bleek te hebben gehad van de hindernissen in de baan bleek bij de prijsuitreiking. Mary speelde de eerste 9 holes één slag onder de baan en kwam met 40 stablefordpunten binnen. Voorts mag niet onvermeld blijven dat Ria Annelies en mij tot een tweede en derde prijs wist te coachen.

Lieve damescommissie, hartelijk dank voor deze voortreffelijk georganiseerde dag! Bij thuiskomst konden we onze mannen op veel mooie verhalen trakteren.

Jacqueline.