Geplaatst op 9 februari 2019

De kleedkamers anno 2019

a) Verheugd kunnen wij u mededelen dat de verbouwing van de herenkleedkamer zo goed als klaar is! Bij de verbouwing hebben we gekozen voor warme kleuren en materialen, passend bij de sfeer van het clubhuis en ook ruimte en comfort zijn bepalend geweest voor de nieuwe inrichting. Vanaf nu kunnen de heren gaan genieten van hun mooie kleedkamer.
Een aantal kleine zaken zal op korte termijn worden afgerond, zoals de douchedeuren die nog moeten worden voorzien van een foto van onze baan middels fotofolie. Die foto zal Peter Essink in het voorjaar maken wanneer de baan er mooi bijligt.
Graag wil ik hierbij Jacqueline en Rita van de clubhuiscommissie bedanken voor hun inzet tijdens de verbouwing en een speciaal bedankje aan Marijke Chilla die ons met haar kennis en achtergrond geadviseerd heeft over de kleuren en materialen. Hierbij nog enkele foto’s.

b) Nieuw Ventilatiesysteem in de dames en herenkleedkamer
Behalve het opknappen van het interieur van de kleedkamer, is er direct ook gekeken naar de klacht over de gebrekkige aanvoer van lucht in zowel de dames- als herenkleedkamer. In overleg met Kees Robers hebben onze sponsoren Indusa en Van Niel advies uitgebracht over een nieuw ventilatiesysteem en heeft het bestuur besloten, mede in het kader van duurzaamheid, dit te installeren. Er wordt nu verse lucht aangevoerd en deze lucht wordt door een Warmte Terug Winning (WTW) systeem opgewarmd door de afgezogen lucht (energiebesparing). Ook wordt door dit systeem de ventilatie automatisch op hoge stand gezet wanneer veel vocht wordt geproduceerd (bij douchegebruik). Dit alles bespaart tevens energie.

Met deze aanpassingen hopen wij dat de kleedkamers door onze leden en gasten weer naar volle tevredenheid kunnen worden gebruikt.

Yvonne Huisman
voorz. clubhuiscommissie