Geplaatst op 24 september 2018

Regio-finale Handicart

Zoals elk jaar worden de nummers één en twee van onze Handicart wedstrijd namens de club afgevaardigd naar de regiofinale. Deze vond op vrijdag 21 september plaats op Golfclub Havelte met de spelvorm Greensome (beiden afslaan en vervolgens met de beste bal om en om verder spelen). Jaap de Boer en Rob Selles hadden een leuke ronde met in de flight de winnaars van Golfclub Weleveld, die zoals we allen weten, in Zenderen ligt. Helaas misten zij met 31 punten de plaatsing voor de landelijke finale ….volgend jaar beter.

De Stichting Handicart zorgt ervoor dat er op clubs als de Veluwse – tegen een toegankelijk tarief – goede golfcarts beschikbaar zijn voor degenen die anders wellicht niet meer zouden kunnen spelen. De Stichting is grotendeels afhankelijk van donaties. Heeft u wellicht in de toekomst ook baat bij de beschikbaarheid van golfcarts of wilt u de stichting gewoon steunen? Word dan snel donateur op www.handicart.nl.

Rob Selles