Geplaatst op 25 juni 2018

Vriendinnendag 2018

Donderdag 21 Juni, de langste dag en het begin van de zomer.  Het terras van de Veluwse zit vol met golfende vriendinnen. Ze zijn van heinde en ver gekomen en genieten van koffie en krentenbrood.

Om twaalf uur start de wedstrijd, we speelden een greensome.
De ballen wilden wel rollen op de droge fairways en het kostte ons weinig moeite om ze recht naar de green te spelen. Onze flightgenoten wisten wat meer spanning in de balvlucht te creëren, maar Ria liet zien dat ze vanuit de meest benarde situatie de bal weer op het rechte spoor kreeg. Voldaan voerden we na afloop onze scorekaart in.

Na de prijsuitreiking kregen we heerlijke hapjes en een goedgevulde aspergesoep met brood. Daarna was het nog lang gezellig in het clubhuis!

Mirjam en Marjolein bedanken we voor de voortreffelijke manier waarop ze deze dag hebben georganiseerd.

Marina en Afke.