Ouder Kind wedstrijd

Afgelopen zondag speelden mijn vader en ik de afsluitende wedstrijd van het golfseizoen 2018. Het was een ouder-kind-wedstrijd en er deden 32 mensen mee. Ik speelde samen met mijn vader Erik. Een aantal jaren geleden hebben we ook meegedaan en toen zijn we 1ste geworden. Om dan een aantal jaren later 3de te worden vind ik mooi. Maar de jaren er tussen zijn we elke keer laag geëindigd, 1 keer zelfs laatste, dus het was misschien ook weer tijd om in de prijzen te vallen. Onze flight bestond uit mijn vader en ik en een kennis van mijn vader, Koos Giesen en zijn zoon Niek. Bij deze wil ik onze flightgenoten nog een keer bedanken omdat ik het heel erg gezellig vond en Ward Zieleman wil ook bedanken omdat die de hele wedstrijd heeft georganiseerd. Na de wedstrijd zijn mijn vader en ik blijven eten en toen kwam mijn zusje ook die mijn moeder en mijn broer hadden opgehaald. Bijna iedereen heeft meegegeten en het was ontzettend gezellig. De hele wedstrijd op zichzelf vind ik altijd één van de allerleukste wedstrijden die we hier op de Veluwse Golf Club hebben en volgend jaar doen we zeker weer mee, dan speel ik met mijn moeder.

Thomas van Wensen